istock_000017144829xsmall

 افسردگی و ناراحتی در فصل پاییز می تواند در بیمار شدن افراد تاثیرگذار باشد و آنان را مستعد ابتلا به امراض گوناگون کند سعی کنید اجازه ندهید این حس بر شما رخنه کند و شما را تحت تاثیر  قرار دهد .

یک متخصص طب سنتی گفت: در فصل پاییز باید از غم و اندوه و ناراحتی‌های روانی پرهیز کرد؛ چرا که این حالات روحی دارای طبع سرد و خشک هستند و موجب افزایش سردی و خشکی می‌شود و سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.

مهدی برهانی متخصص طب سنتی درباره پرهیزات اختصاصی فصل پاییز اظهار داشت: افراد بدانند که در فصل پاییز از آشامیدن آب سرد پرهیز کنند.

به گفته وی افراد از خوابیدن در مکان سرد نیز پرهیز کنند همچنین پرهیز از برهنه کردن سر در هوای آزاد این مسئله در گذشته استفاده از دستار و کلاه برای کودکان و بزرگسالان واجب بود و این مسئله بعد از تبدیل شده اجباری به کلاه پهلوی در زمان رژیم گذشته به مرور منسوخ شده است.

افراط در آمیزش جنسی در پاییز نهی شده است
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: افراط در آمیزش جنسی در این فصل بسیار نهی شده است ولی در حد معقول و متعادل ضرری به بدن نمی‌رساند.

برهانی بیان داشت: مزاج پاییز سرد و خشک است و در این فصل مزاج افراد به سمت خشکی گرایش پیدا می‌کند برای پیشگیری باید از مرطوب کننده‌های طبیعی استفاده کرد.

وی ادامه داد: چرب کردن بدن با روغن بنفشه, روغن بادم شیرین بعد از حمام می‌تواند در افزایش رطوبت کمک کننده باشد.
این متخصص طب سنتی گفت: در فصل پاییز باید از غم و اندوه و ناراحتی‌های روانی پرهیز کرد؛ چرا که این حالات روحی دارای طبع سرد و خشک هستند و موجب افزایش سردی و خشکی می‌شود و سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.

شادی و سرور به سلامت بدن در فصل پاییز کمک می‌کنند
برهانی خاطرنشان کرد: شادی و سرور به سلامت بدن در فصل پاییز کمک می‌کنند؛ استفاده از عطرهای خوشبو و ملایم مانند گلاب به رفع مضرات این فصل بسیار کمک کننده است.

تسنیم,