اگر می خواهید سلامتی تان با مصرف شکلات به خطر نیفتد بهتر است صبر کنید چون شرکت های شکلات سازی در صدد ساخت نوعی شکلات بدون چربی و قندهای مضر هستند و امیدوارند در آینده ای نزدیک آن را تولید کنند.
این موضوع که ماده اصلی شکلات، یعنی کاکائو، حاوی آنتیاکسیدانها و موادی است که خواصی سلامت بخش مانند کاهش فشارخون و افزایش کلسترول «خوب» دارند، کاملا شناخته شده است.
اکنون گرگوری آهارونیان از شرکت شکلاتسازی کوکا اکسوکو به دنبال کاهش درصد چربی و قند شکلات تا 50 درصد و ایجاد یک شکلات فوقالعاده سالم است.
او گفت: «ما با استفاده از مقداری در حد میکروگرم از عصاره گیاه کاکائو میتوانیم از کاکائوی شیریننشده، تلخیزدایی کنیم. این کار نیاز به قند، شیرینکنندهها و مقدار زیادی از چربی در شکلات را برطرف میکند، و باعث رها شدن سودمندیهای پزشکی کاکائو میشود.»
شکلات بدون قند؟ بهحق چیزهای نشنیده.
بهنظر میرسد آهارونیان ریشهکنی قند از رژیمغذایی ما را هدف خود قرار داده است. او که این هفته در اجلاس جهانی شکلات در لندن سخن میگفت، افزودنیهای شیرینکننده را «نیکوتین بعدی» نامید و اظهار کرد که اگر اجزای ناسالم مانند موارد ذکرشده در بالا از شکلات حذف شوند، ممکن است بتوان آن را بهصورت دارویی خورد.
او گفت: «صنعت 100 میلیارد دلاری در سال شکلات در آمریکا میتواند به صنعتی 200 میلیارد دلاری در سال بدل شود، فقط اگر بتوان بیشتر قند و چربی شکلات را حذف کرد. ما قصد داریم با صنعت شکلات برای تبدیل کردن شکلات به مفرحترین داروها همکاری کنیم.»
آهارونیان همچنین اظهار کرد که هدف درازمدتش این است که درصد چربی و قند در شکلات را به فقط 10 درصد برساند. اما آیا در این صورت چیزی از مزه شکلات باقی خواهد ماند.