hindpare این شیرینی در ترکیه بیشتر در ایام عید درست می شود و در حقیقت  شکر پاره است و همانطوریکه می دانیم شکرپاره انواع مختلفی داردکه این هم نوعی از آن است

مواد لازم:

کره یا روغن 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد ( 1 عدد زرده برای روی شیرینی است)

پودر نارگیل 2 استکان

آرد سمولینا 1 استکان

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد 3 لیوان

شربت:

آب 3 لیوان

شکر 3 لیوان

آبلیموی تازه 2-3 قطره

طرز تهیه :

در یک کاشه  بجز آرد و بکینگ پودر بقیه مواد شیرینی را ریخته خوب مخلوط میکنیم تا کرم مانند شود سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده مخلوط میکنیم تا خمیر شود از این خمیر تکه های کوچکی برداسته  و گرد میکنیم  در سینی فر کمی چرب شده میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد. سپس مواد شربت را در قابلمه ریخته و میگذاریم بجوشد وقتی به قوام آمئ  به شیرینی های پخته و سرد شده می ریزیم  رویش را سینی قرار داده تا شربت کاملا به خورد شیرینی برود به دلخواه تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.