در ایام محرم و صفر بیشتر حلوا میپزند ما هم در این بخش میخواهیم یک حلوای آرد متفاوتی را آموزش دهیم که توجه شما را به آن جلب میکنیم:
مواد لازم:
کره 250 گرم
آرد 2 لیوان
شیر 2.5 لیوان
شکر 1.5 لیوان
وانیل شکری 1 پاکت
طرز تهیه :
آرد و کره را دریک قابلمه می ریزیم حداقل 1 ساعت در حرارت کم تفت می دهیم بعد از 35 دقیقه باید با دقت هم زده شود وقتی رنگ آرد تغییر پیدا کرد زمان اضافه کردن شیر است اکنون ر یک ظرف دیگر شیر رو وانیل را می ریزیم داخلش شکر را هم می ریزیم و شکر را خوب حل میکنیم وقتی آرد تفت داده شده مخلط شکر و شیر را را می ریزیم در مدت خیلی کمی آرد شیر را بخود جذب میکند در این زمان تند تند هم میزنیم وقتی شیر جذب آرد شد و حالت سنگینی گرفت حرارت را خاموش کرده و میگذاریم دم بکشد سپس با کمک قاسق روی بشقاب میچینیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
اما بهتره اول ارد رو یه کم سرخ حرارت بدیم تا کرم رنگ بشه بعد کره و روغن رو اضافه کنیم چون مقاومت کره کمه زود می سوزه بهتره از روغن جامد هم استفاده کنیم کره رو دست اخر به ارد اضافه کنیم