kete-500x333

کته نوعی نان است که در قسمت آذربایجان  و ترکیه بیشتر متداول است و طعم و مزه بسیار خوبی دارد البته کته انواع زیادی دارد که در این بخش نوع ساده آن را آموزش میدهیم

مواد لازم:

آرد یک و نیم کیلو

شیر ولرم 1 کیلو

نمک 1.5 قاشق

خمیر مایه 1 پاکت

کره یا روغن 200 گرم

شکر 1 قاشق چای

kete1

kete2

kete3

 

طرز تهیه:

در یک کاسه همه مواد را با هم  ترکیب میکنیم  خمیر نرمی بدست می آید  فقط همه شیر را یکدفعه نمی ریزیم به تدریج می ریزیم خمیر بدست نچسبد  سپس 2 ساعت استراحت می دهیم  سپس چونه گیری می کنیم  با وردنه باز کرده رویش با چنگال خط می کشیم که خمیر پف نکند رویش تخم مرغ می مالیم در فر 250 درجه از قبل گرم شده میپزیم کته نوعی نان است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.