pastaاین کیک رولتی از دو رنگ مایه کیک درست شده است که شکل ظاهرش زیباست که در زیر بشکل تصویری نشان داده شده است

مواد لازم برای کیک کاکائویی

تخم مرغ 2 عدد

شکر 1 استکان

کاکائو 1 قاشق مربا

آرد  از یک استکان یک انگشت کمتر

بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری

کیک  اسفناجی:

تخم مرغ 2 عدد

شکر  1 استکان

پوره استفناج 1 قاشق( اسفناجها را پخته و در بلندر پوره میکنیم)

آرد 1 استکان +1 قاشق

بکینگ پودر نصف قاشق چای

کرم:

شیر 3 لیوان

ارد 6 قاشق

شکر 6 قاشق

وانیل یک بسته 5 گرمی

کره یا روغن جامد 1 قاشق

کرم شانتی  ابسته 7 گرمی

مواد میانیک

هلو یا موز

pasta1

طرز تهیه :

برای درست کردن کیک کاکائویی 2 عدد تخم مرغ و 1 استکان شکر را با میکسرهم زده تا خوب مخلوط شود سپس کاکائو را می ریزیم سپس آرد و بکینگ پودر را میریزیم و خوب مخلوط میکنیم این آماده است.

اکنون کیک اسفناج ر ا آماده میکنیم  در یک ظرف دیگر  تخم مرغ ها و شکر را با میکسر هم زده و خوب مخلوط میکنیم رویش پوره اسفناج را می ریزیم  سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته هم می زنیم و اینهار ادر کیسه های قیف جداگانه می ریزیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با قیف می ریزیم( مثل تصویر) در فر 180 درجه از قبل گرم شده می ریزیم وقتی از فر در آوردیم روی یک پارچه تمیز برمیگردانیم و کاغذ روغنی را از آن جدا میکنیم  سپس روی کاغذ روغنی رول میکنیم اکنون برای درست کردن کرم در قابلمه شیر,شکر و آرد می ریزیم در حرارت هم میزنیم تا به قوام بیاید سپس وانیل و روغن ریخته مخلوط میکنیم و از حرارت برداشته می گذاریم ولرم شود وقتی کرم ولرم شد کرم شانتی می ریزیم  و 2-3 دقیقه با میکسر هم میزنیم  اکنون رولت را باز کرده داخلش کرم میریزیم  و به همه جایش خوب پهن میکنیم  به لبه های آن هلو  یا موز می چینیم و به شکل رولت می بندیم در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار می دهیک سپس برش میزنیم این کار را  دو نفره انجام دهید چون یک نفره انجام دادن آن کمی سخت است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.