مقدار فیبر موجود در پوست سیبزمینی برابر با مقدار موجود فیبر در پاستای گندم، نان گندم کامل و دیگر محصولات گندم کامل است.
سیب زمینی، سرشار از ویتامین C، ویتامین B و آهن است. این ویژگیها تنها به گوشت درون سیبزمینیها مربوط نمیشوند بلکه شامل پوست آنها نیز میشوند.
پوست سیبزمینی دارای مقادیر فراوانی فیبر و مواد مغذی حیاتی دیگر نیز هست. سیبزمینیها فاقد چربی و کلسترول هستند.
مقدار آهن موجود در پوست سیبزمینی 5 برابر بیش از گوشت آن است.
پوست سیبزمینی حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتواند از آسیب رادیکالهای آزاد که منجر به بروز برخی بیماریها مانند سرطان میشود، پیشگیری کند.