این مقدار برای 1-2 نفر است و مدت آماده کردن آن 5 دقیقه است خمیر این پیراشکی از یوفکا است و درست کردن آن بشکل پاپیون ظاهر زیبایی به آن داده است که طرز درست کردن پاپیون آن به شکل تصویری آموزش داده شده است
مواد لازم:
یوفکا 1 کیلو
مواد داخلی:
سیب زمینی بزرگ 5 عدد
پیاز 1 عدد
روغن مایع
رب 1 قاشق
پاپریکا 1 قاشق چای
فلفل سیاه 1 قاشق چای
زیره 1 قاشق مربا
نمک و جعفری
سس:
آب 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
رویه:
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع به مقدار کم
کنجد و سیاه دانه
طرز تهیه :
اول مواد داخلی را آماده میکنیم به این طریق که روغن مایع را ریخته و پیاز را تفت می دهیم وکمی که تفت دادیم سپس سیب زمینی را اضافه میکنیم رویش ادویه جات را می ریزیم دودقیقه تفت داده و جعفری را می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم حالا سس را درست می کنیم یوفکا را پهن کرده کناره هایش را می بریم بشکل مستصیل یا مربع برش میدهیم این یوفکار ا به 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم سپس با برس سس می زنیم در وسط بادو انگشت شصت و اشاره آن را چین داده تا دو طرفش چین بخورد در هر دو طرف مثل تصویر از مواد داخلی می گذاریم و قسمتهایی که خالی است می بندیم ( مثل تصویر) و از کناره های خمیر که در آوردیم بند درست کرده و مثل پاپیون می بندیم بقیه خمیرهارا هم به همین شکل درست میکنیم رویش تخم مرغ مالیده و در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.