این مقدار برای 1-2 نفر است و مدت آماده کردن آن 5 دقیقه است خمیر این پیراشکی از یوفکا است و درست کردن آن بشکل پاپیون ظاهر زیبایی به آن داده است که طرز درست کردن پاپیون آن به شکل تصویری آموزش داده شده است
مواد لازم:
یوفکا 1 کیلو
مواد داخلی:
سیب زمینی بزرگ 5 عدد
پیاز 1 عدد
روغن مایع
رب 1 قاشق
پاپریکا 1 قاشق چای
فلفل سیاه 1 قاشق چای
زیره 1 قاشق مربا
نمک و جعفری
سس:
آب 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
رویه:
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع به مقدار کم
کنجد و سیاه دانه
طرز تهیه :
اول مواد داخلی را آماده میکنیم به این طریق که روغن مایع را ریخته و پیاز را تفت می دهیم وکمی که تفت دادیم سپس سیب زمینی را اضافه میکنیم رویش ادویه جات را می ریزیم دودقیقه تفت داده و جعفری را می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم حالا سس را درست می کنیم یوفکا را پهن کرده کناره هایش را می بریم بشکل مستصیل یا مربع برش میدهیم این یوفکار ا به 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم سپس با برس سس می زنیم در وسط بادو انگشت شصت و اشاره آن را چین داده تا دو طرفش چین بخورد در هر دو طرف مثل تصویر از مواد داخلی می گذاریم و قسمتهایی که خالی است می بندیم ( مثل تصویر) و از کناره های خمیر که در آوردیم بند درست کرده و مثل پاپیون می بندیم بقیه خمیرهارا هم به همین شکل درست میکنیم رویش تخم مرغ مالیده و در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم
![papyun6](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/10/papyun6.jpg)
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.