این کیک نفیس خیلی خیلی خوشمزه است با چای یا قهوه کیک ایده آلی است این کیک نیویورکی است حتما شما هم خوشتان خواهد آمد مقدار لازم این کیک برای 6 نفر و مدت آماده کردن آن 20 دقیقه و جزو رسپی های معمولی است یعنی نه سخت و نه آسان است و مدت پخت آن 45 دقیقه است
مواد لازم:
خمیر کرامبل:
شکر قهوه ای 1/3 فنجان( 70 گرم)
شکر 1/4 فنجان ( 50 گرم)
دارچین 1 قاشق مربا
نمک 1 قاشق چای
کره 115 گرم
آرد 1/3و 1 فنجان (190 گرم)
کیک:
آرد 175 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای
نمک کمی
کره 85گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
وانیل 1 پاکت
اول فر را در 170 درجه روشن میکنیم یک کیک با قالب 22 سانتی انتخاب میکنیم. شکر و کره را با درجه تند 3-4 دقیقه هم میزنیم تخم مرغ ها را با درجه کند دانه دانه اضافه میکنیم و 3-4 دقیقه هم میزنیم . ماست, وانیل و رنده پوست لیمو را ریخته و مواد خشک را دانه دانه به این مخلوط اضافه میکنیم با درجه کند هم زن می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند و در قالب کیک چرب شده ریخته و رویش خمیر کرامبل را تکه تکه کرده می ریزیم بمدت 40-45 دقیقه در فر قرار میدهیم تا بپزد وقتی سرد شد پودر قند پاشیده و سرو میکنیم این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.