این رسپی برای فصل تابستان توصیه می شود درست کردنش فوق العاده آسان است
مواد لازم:
شنبلیله یک دسته
زیتون 3-4 قاشق
پیاز 2 عدد
سس تند 1.5 قاشق
گوجه فرنگی نیم کیلو
بلغور ریز 1 استکان
نخود پخته 1 استکان
رویه:
نخود
نعنای خشک
سیر
طرز تهیه :
شنبلیه را تمیز کرده و خرد میکتیم و می شوئیم و میگذاریم آبش برود در روغن زیتون پیاز خرد شده را تفت می دهیم رویش رب ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و خرد میکنیم و داخل سس تفت داده شده می ریزیم در آخر شنبلیله را می ریزیم در آخر بلغور و نخود را می ریزیم و خیلی کم آب می ریزیم تا بپزند روی غذا سیر له شده می ریزیم و سرو میکنیم
.