images.jpg453

بهتر است حواستان به مواد خوراکی که از آن تغذیه می کنید باشد و بدانید چه چیزی میل می کنید و از چه موادی تشکیل شده است و روی این قضیه حساسیت به خرج دهید و به این ترتیب به سلامتی تان اهمیت دهید

 دکتر وریا رحیمی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، گفت: باید سطح آگاهی و دانش مردم را در خصوص مواد غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی که مصرف می‌کنند، بالا ببریم.

وی با بیان اینکه مردم باید نسبت به فرآورده‌های غذایی که تهیه می‌کنند حساس باشند، افزود: یکی از مهمترین نکاتی که هنگام خرید یک محصول باید به آن توجه کرد، شرایط نگهداری آن است. مردم باید هم خود شرایط نگهداری مواد غذایی را رعایت کنند و هم از مراکزی که این شرایط را رعایت می‌کنند، خرید کنند.

رحیمی ادامه داد: بعضی مواقع، مغازه‌دار، آبهای معدنی را به صورت یخ زده به ما تحویل می‌دهند و یا اینکه پشت ویترین در معرض گرما قرار می‌گیرد، هر دو این شرایط برای نگهداری آب معدنی نامناسب است. از مردم خواستاریم غذایی را که تهیه می‌کنند تا حد امکان در همان وعده مصرف کنند و از نگهداشتن و گرم کردن چندباره غذاها خودداری کنند.

در ادامه دکتر کیومرث رحیمی، رئیس بازرسی و مبارزه با قاچاق کالای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از مردم خواست از مصرف مواد غذایی و آرایشی بهداشتی که مشکوک به قاچاق است، خودداری کنند.

وی با اشاره به نظارت دقیقی که بر کالاهای تولید داخل و مواد وارداتی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: حتی در این بخش هم به دلیل تقلب‌هایی که گاهی صورت می‌گیرد ممکن است مشکلاتی رخ دهد که ما با آنها برخورد می‌کنیم. بعضا در کارگاه‌های زیرزمینی، مواد تقلبی تهیه می‌شود که به سختی قابل تشخیص است و از همین رو مردم حتما باید هنگام تهیه یک ماده غذایی یا آرایشی بهداشتی، به آرم سازمان غذا و دارو و شماره‌ای که زیر آن درج شده توجه کنند.

رئیس بازرسی و مبارزه با قاچاق کالای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: قطعا کالاهای قاچاق چون از مجاری قانونی وارد نمی‌شوند، نظارتی بر آنها نمی‌شود و از همین رو سلامت مردم را تهدید می‌کنند. باید در خصوص عدم مصرف این نوع مواد فرهنگ‌سازی مناسب شود.

وی با بیان اینکه ابتدا باید از سلامت و امنیت غذایی که به دست مردم می‌رسد مطمئن باشیم، تصریح کرد: پس از تضمین سلامت غذا می‎توان کیفیت آن را نیز بالا برد.

(ایسنا)