این شیرینی که در تصویر می بینید در قنادی ها بفروش می رسد ما امروز شیوه خانگی آن را آموزش میدهیم
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع نصف استکان
شکر نصف استکان
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل نصف پاکت
آرد 3 استکان
شکلات تلخ 80 گرمی 1 بسته
پودر پسته
طرز تهیه :
تخم مرغ , شکر را با میکسر یا هم زن دستی هم میزنیم سپس بکینگ پودر و آرد را کم کم ریخته و ورز میدهیم تاخمیر نرمی بدست آید که بدست نچسبد از خمیر به اندازه گردو برداشته مثل تصویر به شکل طناب درست کرده و نوک آنها را به هم وصل میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و میچینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم نباید رنگ شیرینی ها زیاد تغییر کند از فر در آورده می گذاریم سرد شود سپس 1 پاکت شکلات تلخ را به شکل بن ماری ذوب کرده به این طریق که در یک قابلمه بزرگ آب ریخته وقتی جوشید حرارت را کم کرده داخلش یک قابلمه کوچکتر گذاشته و آب نمی ریزیم و شکلات را قرار می دهیم تا خودش ذوب شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.