این سوپ داخلش خمیر مخصوصی دارد که در ادامه این خمیر را آموزش میدهیم و داخل سوپ از آن استفاده میکنیم یا می توانید داخل سوپ نریزید و آن را برشته کرده و روی سوپ بریزید ولی ما در اینجا ان را داخل سوپ می ریزیم
مواد لازم:
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک
تخم مرغ 1 عدد
لیمو ترش تازه 1 عدد
آرد 2 قاشق
نمک و آب
رویه:
کره 2 قاشق- نعنای تازه مقداری
طرز تهیه :
در یک کاسه ماست, آبلیموی تازه, آرد با قاشق خوب هم میزنیم با آب سرد غلظت آن را کنترل میکنیم و در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا بپزد سپس آبگوشت سرد شده را می ریزیم برای درست کردن خمیر ابندا در یک کاسه آرد ریخته نمک می ریزیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم خوب ورز میدهیم خمیر سفتی بدست می آید روی خمیر آرد می پاشیم و با وردنه باز میکنیم و بشکل نوار برش زده و سپس نوار هارا هم مربع های ریز برش میزنیم و میگذاریم خمیر کمی خشک شود و به مخلوط ماست می ریزیم نمک ر ار میریزیم در آخر غلظت سوپ را کنترل می کنیم اگر فت بود کمی آب جوش می ریزیم وقتی سوپ پخت حرارت را خاموش میکنیم کره را ذوب میکنیم و نعنای تازه ریز خرد شده می ریزیم و در کره تفت می ردهیم و موقع سرو روی سوپ می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.