soupاین سوپ داخلش خمیر مخصوصی دارد که در ادامه این خمیر را آموزش میدهیم و داخل سوپ از آن استفاده میکنیم  یا می توانید داخل سوپ نریزید و آن را برشته کرده و روی سوپ بریزید ولی ما  در اینجا ان را داخل سوپ می ریزیم

مواد لازم:

آرد 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

نمک

تخم مرغ 1 عدد

لیمو ترش تازه 1 عدد

آرد 2 قاشق

نمک و آب

رویه:

کره 2 قاشق- نعنای تازه مقداری

soup1

soup2

طرز تهیه :

در یک کاسه ماست, آبلیموی تازه, آرد با قاشق خوب هم میزنیم با آب سرد غلظت آن را کنترل میکنیم و در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم  تا بپزد سپس آبگوشت سرد شده را می ریزیم برای درست کردن خمیر  ابندا  در یک کاسه آرد ریخته  نمک می ریزیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم خوب ورز میدهیم خمیر سفتی بدست می آید روی خمیر آرد می پاشیم و با وردنه باز میکنیم  و  بشکل نوار برش زده و سپس نوار هارا هم مربع های ریز برش میزنیم و میگذاریم خمیر کمی خشک شود و به مخلوط ماست می ریزیم نمک ر ار میریزیم  در آخر غلظت سوپ را کنترل می کنیم اگر فت بود کمی آب جوش می ریزیم وقتی سوپ پخت حرارت را خاموش میکنیم کره را ذوب میکنیم  و نعنای تازه  ریز خرد شده می ریزیم و در کره تفت می ردهیم و موقع سرو روی سوپ می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.