Absolute-Chamomile-Oil

می خواهیم به خاصیت های روغن بابونه و روغن بنفشه از لحاظ طب سنتی بپردازیم و مهمترین ویژگی های درمانی آنان را بدانیم می توان از این روغن ها برای درمان هایی مانند هضم بهتر غذا، رفع خستگی، کوچک کردن شکم ،رفع خارش, حرارت اضافی بدن, خشکی دماغ و رفع بی‌خوابی اشاره کرد.

یک کارشناس طب سنتی خواص روغن بابونه و بنفشه از منظر طب سنتی را تشریح کرد.

سید جواد علوی درباره خواص برخی از روغن‌های گیاهی اظهار داشت: روغن‌های گیاهی به دو دسته سرد و گرم تقسیم می‌شوند.

به گفته وی روغن مالی بسیار به رفع بیماری‌ها کمک می‌کند چرا که غلظت‌ها و گرفتگی‌ها را رفع کرده و به جریان خون کمک می‌کند، به همین دلیل بسیاری از کوفتگی‌ها و خستگی‌ها را برطرف خواهد کرد.

خواص روغن بابونه
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: روغن بابونه گرم و خشک است که برای رفع بیماری‌های سرد بسیار کمک کننده است و مالیدن روغن بابونه جهت عقربه‌های ساعت یک ساعت بعد از غذا به هضم بهتر غذا کمک کرده و نفخ و بادها را رفع می‌کند.
علوی افزود: روغن مالی با روغن بابونه به رفع خستگی کمک می‌کند و برای کوچک کردن شکم مفید است، همچنین مالیدن روغن بابونه بر روی گلو ناحیه تیروئید برای افراد مبتلا به کم کاری تیروئید مفید است.

خواص روغن بنفشه
وی ادامه داد: روغن بنفشه دارای طبیعت سرد و تر است و برای رفع خارش, حرارت اضافی بدن, خشکی دماغ و رفع بی‌خوابی مفید است. مالیدن روغن بنفشه بر ملاج, پشت گوش‌ها و پیشانی به رفع بی‌خوابی مفید است.

این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: در مخزن الادویه , خلاصه الحکمه, قرابادین کبیر آمده است, روغن مالی بر روی سینه برای رفع سرفه‌های خشک مفید است، همچنین چرب کردن ناخن‌ها با روغن بنفشه به سلامت ناخن‌ها کمک می‌کند.

علوی یاداور شد: مالیدن شکم کودکان با روغن بنفشه برای رفع یبوست کمک می‌کند، همچنین روغن مالی مقعد نوزادن برای رفع بی‌خوابی آنها بسیار کمک کننده است.

تسنیم