دونات یک نوع شیرینی است که در روغن سرخ میکنند که به صورت حلقه ای یا درسته هم است که ما دراینجا هر دو شکل آن را درست کردیم البته داخل درسته ها مارمالاد هلو هم قرار دادیم
مواد لازم:
آرد 4.5 لیوان
خمیر مایه 1 پاکت
روغن مایع 1 استکان
شیر 1 استکان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 4 قاشق
آب
مواد داخلی:
مارمالاد هلو
رویه:
شکلات تلخ
شکلات شیری
شکلات سفید
شکر های رنگی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
در کاسه آرد می ریزیم و وسطش را باز میکنیم خمیر مایه می ریزیم رویش تخم مرغ ها رار یخته. روغن مایع و شیر می ریزیم نمک و شکر و آرد را رویش می ریزیم در وسطش خیلی کم آب میریزیم و خمیر مایه را با دست حل میکنیم از قسمت وسط شروع به ورز دادن می کنیم تا به کناره ها برسیم خمیر نرمی بدست می آید که نباید بدست بچسبد در میز کار آرد می پاشیم از خمیر تکه هایی به اندازه یک نارنگی برداشته در دست گرد میکنیم ورویش هم آرد می پاشیم رویش را کاغذ محافظ میکشیم و میگذاریم بمدت یک ساعت استراحت کند حالا با یک قیف شیرینی وسطش را قالب می زنیم و در نمی آوریم میگذاریم داخلش بماند در روغن داغ سرخ می کنیم وقتی سرخ کردیم در کاغذ حوله ای روغن آن را می گیریم حالا برای درست کردن سس شکلاتی در یک کاسه شکلات ها را ریخته به طریق بن ماری حل میکنیم دونات های سرخ شده را در سس شکلاتی می زنیم بعضی از دونات هایی که درسته است و وسط آنها را در نیاوردیم مارمالاد می گذاریم در ظرف چیده رویش را شکر های رنگی تزیین میکنیم سپس سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.