انواع مختلفی از شکر پاره را در این سایت آموزش داده ایم حتی شکر پاره نارگیلی را هم قبلا آموزش داده ایم ولی این نوع دیگری از آن است که در ادامه توضیح داده شده است
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
پودر نارگیل 1 لیوان
آرد سمولینا 1 استکان
شکر 1 استکان
کره 150 گرم
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد 3 لیوان
رویه:
زرده تخم مرغ
پودر نارگیل
فندق درسته
شربت:
آب 4.5 لیوان
شکر 4 لیوان
لیمو ترش نصف عدد
طرز تهیه :
در یک ظرف آرد می ریزیم وسطش کره می ریزیم روی آرد , آرد سمولینا , شکر,پودر نارگیل, وانیل و بکینگ پودر می ریزیم یکی از زرده های تخم مرغ را برای رویش نگه می داریم و بقیه را روی کره می ریزیم از قسمت وسط شروع به ورز دادن خمیر میکنیم تا به کناره ها برسیم یکی دودقیقه ورز میدهیم از خمیر تکه های کوچکی برمی داریم و در دست گرد می کنیم در سینی فر چرب شده می چینیم رویش زرده تخم مرغ می ریزیم روی هر یک 1 عدد فندق درسته قرار می دهیم رویش هم کمی پودر نارگیل می ریزیم درفر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم. حالا مواد شربت را در قابلمه ریخته و میگذاریم بجوشد به شیرینی گرم شربت گرم می ریزیم تا شربت به خورد شیرینی برود و سرد شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.