از این مارمالاد 8- 10 نفر میتوانند بخورند و مواد آن را می توانیم در 15 دقیقه آماده کرده و مدت زمان پخت آن 45 دقیقه است
مواد لازم:
گلابی 2 کیلو
انجیر تازه 5 عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1 قاشق چای
چوب دارچین 1 عدد
طرز تهیه :
گلابی را شسته و خرد میکنیم در قابلمه می ریزیم و شکر را ریخته قابلمه را در حرارت می گذاریم و پوست انجیرهار ا گرفته داخلش را در قابلمه می ریزیم و چوب دارچین و روغن مایع را می ریزیم و میگذاریم بحوشد 15 دقیقه که جوشید چوب دارچین را در آورده و مخلوط را در بلندر ریخته تا پوره شود سپس در قابلمه ریخته تا قوام دار شود گاها با قاشق تخته هم میزنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.