این رسپی طوری است که وقتی در دهان می گذاریم خیلی نرم است رویش سس شکلاتی زدیم شما هم میتوانید از این سس شکلاتی بزنید
مواد لازم:
شکر 1.5 لیوان
روغن مایع 1 استکان
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
آبلیموی تازه 2 قاشق
شیر 1 لیوان
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
رنده پوست لیمو 1 عدد
آب پرتقال نصف استکان
رویه:
کاکائو 1 قاشق
طرز تهیه :
در یک کاسه تخم مرغ ها و شکر را ریخته خوب با میکسر هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود و رنگ مایه سفید شود مزمئن شوید که شکر بخوبی حل شده است سپس شیر,روغن مایع, آب پرتقال, آبلیموی تازه را می ریزیم رنده پوست لیمو و پرتقال را می ریزیم دقت کنید که قسمتهای سفید لیمو و پرتقال رنده نشود در آخر آرد , بکینگ پودر و وانیل را کم کم می ریزیم در قالب کیک چرب وسط سوراخ چرب شده می ریزیم به اندازه 1.5 -2 لیوان آن را کنار می گذاریم وب ه آن کاکائو می زنیم روی مواد کیک از این مواد کاکائویی می ریزیم رویش با چنگال شکل می اندازیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم وقتی پخت فرر ا خاموش کرده و ده دقیقه در فر بماند تا ولرم شود سپس کیک را برمیگردانیم سپس به دلخواه تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.