وقتی وارد دوران یائسگی می شوید بهتر است در برنامه غذایی تان تغییراتی وارد کنید تا از آسیب های این دوران در امان بمانید و مشکلی در این زمینه برایتان به وجود نیاید این دوران می تواند زمینه ساز ابتلای شما به انواع سرطان هاو بیماری های مختلف باشد
در پیش گرفتن شیوه زندگی سالم مانند خوردن غذاهای خاص و اجتناب از برخی دیگر، ممکن است به کاهش علائم شایع یائسگی از جمله گر گرفتگی کمک کند.
به نقل از everydayhealth، دانستن این که کدام غذاها به این فرایند کمک میکند، در زنان یائسه از اهمیت زیادی برخوردار است.
برخی انتخابهای غذایی گرگرفتگی در دوران یائسگی را افزایش یا کاهش میدهد. خوردن سبزیجات با رنگ سبز تیره مانند برگ چغندر برای رفع این علامت مفید است در حالی که غذاهای گرم و تند باعث افزایش گر گرفتگی میشود.
علاوه بر این زغال اخته، ترکیبات خاصی برای جلوگیری از پیوستن باکتریها به دیواره مثانه دارد و از عفونت ادراری پیشگیری میکند. عفونتهای دستگاه ادراری در برخی از زنان یائسه به دلیل تغییرات هورمون شایع رخ میدهد.
یک سیب متوسط خام بیش از 4 گرم فیبر دارد و منبع بسیار خوب پتاسیم نیز محسوب میشود. مصرف سیب التهاب را در سراسر بدن کاهش میدهد و میتواند به کاهشتری گلیسیرید و ترویج سلامت قلب و عروق در زنان یائسه کمک کند.
یک رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 برای برای دو تا سه وعده در هفته از خشکی چشم در دوران یائسگی پیشگیری میکند.
نوشیدن الکل گرگرفتگی را در دوران یائسگی چند برابر میکند. همچنین مصرف الکل میتواند منجر به افزایش سطح استروژن شود، بر قند خون تأثیر منفی گذاشته و وزن را بالا ببرد. حذف کامل الکل در زنان یائسه یک امر اجتناب ناپذیر است.
چای، قهوه و کافئین موجود در نوشیدنیها به دلیل تشدید گرگرفتگی باید کم مصرف شوند.
استعمال دخانیات علایم یائسگی را تشدید میکند. پس در این دوران نباید سیگار کشید.