این له معجون را بدون درست کردن خمیر امتحان کنید پس ببینید له معجون را می شود با نان لواش هم درست کرد
مواد لازم:
لواش 8 عدد
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
سس تند 1 قاشق
جعفری مقداری
نمک 1 قاشق مربا
فلفل سیاه 1 قاشق چای
سیر 2-3 حبه
طرز تهیه :
در ظرفی گوشت چرخ کرده را ریخته . گوجه فرنگی, جعفری و پیاز را یکی یکی در ربوت خرد میگنیم لواشها را در سینی فر قرار داده رویش ا ز مواد آناده شده ریخته در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم 10 دقیقه بعد آماده است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد