با کوفته عدس سفره های خود را رنگین کنید شاید بعضی از شما بخواهید طرز تهیه کوفته عدس را یاد بگیرید ما هم خواستیم این کوفته را آموزش دهیم این کوفته خیلی پر طرفدار است و جزو غذاهای سرد است
مواد لازم:
عدس قرمز 1 لیوان
بلغور ریز نصف لیوان
روغن زیتون 3 قاشق
رب 2 قاشق
جعفری نصف دسته
پیازچه 4 ساقه
نمک 1 قاشق مربا
آبلیموی تازه نصف عدد
رب انار 1 قاشق
پاپریکا, زیره, نعنای خشک
طرز تهیه :
در قابلمه عدس قرمز می ریزیم رویش آب اضافه کرده در حرارت قرار می دهیم تا عدس ها نرم شود ولی آبش را نکشد سپس روی عدس بلغور را ریخته و درب قابلمه را می بندیم 15- 20 دقیقه بماند سپس رب را ریخته و با دست هم میزنیم سپس داخل یک کاسه ریخته سپس جعفری و پیازچه را ریز خرد میکنیم روی مخلوط عدس, نمک, آبلیموی تازه, روغن زیتون, رب انار, زیره , نعنای خشک و پیازچه و جعفری ر ا اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم حالا از کوفته به اندازه بزرگتر از گردو برداشته و شکل کاسه می دهیم و در طرف چیده داخلش پیازچه و جعفری خرد شده می ریزیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد