kek- wet از این کیک 8-10 نفر می تواند بخورد و آماده سازی آن ده دقیقه طول کشیده و در مدت 50 دقیقه پخته می شود

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

کاکائو 1 بسته 25 گرمی

رنده پوست 1 عدد لیمو

بکینگ  پودر 1 پاکت

آرد 2-2.5 لیوان

برای خیس کردن کیک:

نسکافه 2 پاکت 3 در 1

شیر 2 لیوان

رویه:

سس شکلانی 1 پاکت

شیر 2.5 لیوان

kek- wet1

kek- wet2

kek- wet3

kek- wet5

kek- wet6

طرز تهیه :

شکر و تخم مرغ را هم میزنیم سپس رویش کاکائو, شیر و روغن می ریزیم در آخر آرد , بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را می ریزیم  و در ظرف پیرکس چرب شده می ریزیم  در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد حالا برای  خیس کردن کیک : شیر سرد و نسکافه را  با هم مخلوط میکنیم  روی کیک ولرم و برش خرده می ریزیم  تا همه جایش خیس شود حالا سس شکلاتی و شیر را  را در حرارت مخلوط کرده روی کیک می دهیم تا سرد شود وقتی کامل سرد شد رویش  پودر نارگیل می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد