این اندازه ها خیلی دقیق هستند اگر تعداد کم می خواهید درست کنید به نسبت این اندازه درست کنید مثلا من یک سوم این مقدار را درست کردم می توانید این شیرینی را کاکائویی هم درست کنید به این طریق که بجای پودر پسته 30-40 گرم کاکائو و کمی شکلات بریزید اندازه تخم مرغ خیلی مهم است این مقدار مواد گفته شده برای تخم مرغ در اندازه متوسط است اگر تخم مرغ بزرگ باشد توصیه می کنیم که پودر نارگیل زیادتر از اندازه داده شده استفاده شود
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
پودر نارگیل 160 گرم
پودر پسته 220 گرم
پودر قند برای غلطاندن
طرز تهیه :
سفیده های تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم پودر نارگیل و پودر پسته را اضافه میکنیم سپس مخلوط کرده و با ریسک هم می زنیم رویش را کاغذ محافظ کشیده و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم سپس در پودر قند می غلطانیم در سینیفر چرب شده چیده در فر 170 درجه به مدت 10-12 دقیقه قرار میدهیم سپس میگذاریم سرد شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
کیک بالایه ای از هلو درجه فرو زمان پخت گفته نشده از اطلا عات سایتتان ممنونم
180 درجه 30-35 دقیقه