shirni این اندازه ها خیلی دقیق هستند اگر تعداد کم می خواهید درست کنید به نسبت این اندازه درست کنید مثلا من یک سوم این مقدار را درست کردم  می توانید  این شیرینی را کاکائویی هم درست کنید به این طریق که بجای پودر پسته 30-40 گرم کاکائو  و کمی شکلات بریزید  اندازه تخم مرغ خیلی مهم است این مقدار مواد گفته شده برای تخم مرغ در اندازه متوسط است اگر تخم مرغ بزرگ باشد توصیه می کنیم که پودر نارگیل زیادتر از اندازه داده شده استفاده شود

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ 3 عدد

شکر 200 گرم

پودر نارگیل 160 گرم

پودر پسته 220 گرم

پودر قند برای غلطاندن

طرز تهیه :

سفیده های تخم مرغ  و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم پودر نارگیل و پودر پسته را  اضافه میکنیم سپس مخلوط کرده و با ریسک هم می زنیم رویش را کاغذ محافظ کشیده و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم  سپس در پودر قند می غلطانیم  در سینیفر چرب شده چیده در فر 170 درجه  به مدت 10-12 دقیقه قرار میدهیم  سپس میگذاریم سرد شود

shirni1

shirni2

shirni3

shirni4

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد