این دفعه برایتان با مرغ کوفته متفاوتی یاد می دهیم از این همه تنوع در طعم و مزه لذت خواهید برد این رسپی کوفته مرغ و بلغور:
مواد لازم:
بلغور ریز 2 لیوان
ارد سمولینا 1 لیوان
گوشت مرغ چرخ شده یک کاسه
تخم مرغ 2 عدد
ارد 3 قاشق
رب 1 قاشق
فلفل سیاه- نمک و
پاپریکا
برای پختن:
آب یک قابلمه
روغن مایع 1 قاشق
قرص اسکنه مرغ 2 عدد
رویه:
رب 1 قاشق
کره 2 قاشق یا 2 استکان روغن مایع
گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
نعناع خشک 1 قاشق مربا
جعفری خرد شده نصف دسته برای تزیین
طرز تهیه :
بلغور ریز و آب جوش را ریخته دربش را گذاشته و نیم ساعت بماند تا خیس بخورد و نرم شود حالا آرد سمولینا, مرغ چرخ شده, ادویه جات و تخم مرغ ها را ریخته و 5 دقیقه ورز می دهیم حالا از این تکه هایی برداشته و در کف دست گرد میکنیم در یک قابلمه آب , روغن مایع و قرص اشکنه مرغ ریخته و میجوشانیم وقتی جوشید کوفته هار ا می ریزیم آب باید روی کوفته ها بایستد حال برای روی کوفته ها سس درست می کنیم بر ای این کار رب را در روغن تفت می دهیم و داخلش گوجه فرنگی رنده شده ریخته و نعناع اضافه میکنیم 5 دقیقه سس بپزد روری کوفته ها می رزیم در ظرف کشیده رویش را با جعفری خرد شده تزیین میکنیم این مقدار برای 6- 7 نفر کافیست اگر برایتان این مقدار زیاد است بدون اینکه سس بریزید در فریزر قرار دهید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد