گل کلم جزو سبزی هایی است که مخصوص زمستان است و علاوه بر منفعت های بسیار زیاد آن چون به شکل گل است ظاهر زیبایی به غذاها می دهد ما هم چون در فصل گل کلم هستیم خواستیم طریقه سرخ کردن گل کلم را در فر برایتان به شکل تصویری آموزش دهیم
مواد لازم:
گل کلم متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد 3 قاشق
شیر 5 قاشق
نمک 1 قاشق چای
رویه:
ماست سیر دار
جعفری یک دسته
طرز تهیه :
اول گل کلمها را از ساقه جدا میکنیم و می شوئیم در یک قابلمه می ریزیم رویش آب و مقدار کمی نمک و کمی سرکه می ریزیم و می پزیم سرکه باعث می شود که بوی بد گل کلم کم شود وقتی پخت آبش را بیرون می ریزیم و میگذاریم گل کلم ولرم شود حالا دریک کاسه تخم مرغ ها و نمک و ارد را با هممخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم حالا شیر را کم کم اضافه میکنیم شما می توانید مقدار شیر را از مقدار گفته شده هم زیادتر بزنید این خمیر در قوام خمیر کرپ است یعنی خمیر روانی است گل کلمهای سرد شده را به این مواد آغشته کرده در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود حالا از فر در آورده رویش ماست سیردار ریخته و با جعفری خرد شده تزیین میکنیم و سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد