نمی دانم شما چه پیراشکی ها و سیگارت هایی را دوست دارید اما من پیراشکی سیب زمینی, اسفناج, تره فرنگی و پنیری را دوست دارم مخصوصا در کنارش دوغ و یا اگر پنیری باشد با چای گرم دوست دارم
مواد لازم:
یوفکا 2 عدد
کره 50 گرم
روغن مایع نصف استکان
مواد داخلی:
اسفناج 300 گرم
پنیر سفید 100 گرم
پنیر پیتزای رنده شده به مقدار کم
رویه:
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
در یک تابه بزرگ اسفناج ریز خرد شده را قبلا می شویئم و می گذاریم کاملا آبش برود سپس در تابه می ریزیم تا آب بیاندازد سپس وقتی پخت و کاملا آبش را کشید میگذاریم سرد شود در تابه کره و روغن مایع را ریخته تا ذوب شوند سپس مقدار خیلی کمی از آن را برای رویش کنار بگذارید. حالا برای مواد داخلی پنیر سفید رنده شده رنده شده و اسفناج سرد شده و مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم. یک یوفکا را روی میز کار پهن می کنیم و با فرچه از مخلوط کره و روغن به همه جایش می زنیم و به دوقسمت تا کرده دوباره از مخلوط روغن می زنیم از مخلوط اسفناج به کناره صاف آن می گذاریم کناره های یوفکا را به اندازه دو انگشت تا می زنیم و مثل تصویر شکل می دهیم یوفکای دومی را هم به همین شکل درست میکنیم به ضخامت 4 انگشت برش میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم در یک کاسه باقیمانده روغن ها و زرده تخم مرع و 2 قاشق آب را ریخته و با هم مخلوط کرده و رویش می مالیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد