profiterol24

آیا تاکنون این شیرینی را در خانه درست کرده اید؟ سایتهای زیادی هستند که این شیرینی را آموزش داده اند ما این رسپی را از استاد معروف ترکیه به شکل تصویری آماده کرده ایم که توجه شما را به آن جلب میکنم

مواد لازم:

کره 150 گرم

آب 1.5 لیوان

آرد 1.5 لیوان

تخم مرغ  متوسط 4 عدد

کرم:

شیر 2 لیوان

شکر 2 استکان

ارد 1 استکان

نشاسته 1 قاشق

زرده تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1 پاکت

کره نصف قاشق

رویه:

سس شکلاتی 1 پاکت

شیر 2.5 لیوان

پودر پسته

profiterol

profiterol1

profiterol2

profiterol3

profiterol4

طرز تهیه :

در یک قابلمه آب و کره را می ریزیم و در حرارت قرار میدهیم  و گاها هم میزنیم  و میگذاریم بجوشد اکنون به این مخلوط 1.5 استکان آرد ریخته و تند تند هم مزنیم این مخلوط خود به خود به شکل توپ در می آید حالا وقتی به این حالت در آمد روی حرارت 2 دقیقه سریع هم میزنیم حالا از حرارت برداشته و گاها هم میزنیم  تا ولرم شود وقتی ولرم شد 4 عدد تخم مرغ ریخته و با میکسر هم میزنیم  حتما باید تخم مرغ رها را دانه دانه اضافه کنیم این یک نکته خیلی مهمی است یعنی یکی را ریخته خوب هم زده تا به خورد خمیر برود سپس تخم مرغ بعدی را بریزید این خمیر نرم و چسبنده است

profiterol5

profiterol6

7-profiterol

8-profiterol

profiterol9

profiterol10

 

حالا این خمیر را در کیسه قیف ریخته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و  به فاصله 2 سانت قیف می زنیم اگر قیف در دسترس نداشتید می توانید به کمک قاشق مربا خوری هم بریزید چون کمی چسبندگی دارد باید خمیر را خیس کنید. در فر 180 درجه بمدت 30-35 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد وقتی فر را خاموش کردیم در نمیاوریم 15 دقیقه در فر بماند سپس از فر خارج میکنیم و میگذاریم کاملا سرد شود

profiterol11

 

profiterol12

profiterol13

 

profiterol17

profiterol18

 

حالا کرم را درست می کنیم:

دریک قابلمه 2 لیوان شیر رویش 2 استکان شکر , 1 استکان آرد, 1 قاشق نشاسته و 2 عدد زرده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و در حرارت هم میزنیم تا به قوام بیاید در آخر نصف قاشق کره و 1 پاکت وانیل را اضافه میکنیم هم زده  و میگذاریم سرد شود

profiterol19

profiterol20

profiterol21

profiterol22

profiterol23

حالا سس شکلاتی را در یک قابلمه ریخته و طبق دستور روی پاکت 2.5 لیوان شیر را می ریزیم و و مرتب هم میزنیم تا بپزد  و میگذاریم سرد شود خودتان هم میتوانید سس شکلاتی درست کنید. حالا نان های خامه ای سرد شده را با کمک چاقو از یک طرف بریده کرم را با قیف یا قاشق مربا خوری داخلش می ریزیم و در ظرف می چینیم رویش سس شکلاتی میدهیم رویش پودر پسته یا بادام زمینی می دهیم و سرو میکنیم اگر میخواهید نرمتر از این شود سس شکلات ر ا ریخته 1-2 ساعت در یخچال قرا دهید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد