گاهی پیش می آبد که به دنبال غذاهای متفاوت هستیم و از درست کردن غذاهای همیشگی خسته میشویم هر چقدر با خودمان فکر میکنیم میبینیم هر غذایی را درست کرده ایم پس الان وقتش است که موادی مثل بلغور میتواند در شکل مدرنتر طعم غذا را متفاوت تر کند
مواد لازم:
بلغور پخته 3 لیوان ( 1.5 لیوان بلغور خشک)
گوشت چرخ کرده 250 گرم
کره 2 قاشق
پیاز متوسط 2 عدد خرد شده
تخم مرغ 3 عدد
آرد سوخاری 4 قاشق
آرد 5 قاشق
پنیر پیتزا 1.5 لیوان
گردوی خرد شده 1.5 لیوان
بکینگ پودر 1 پاکت
نمک و فلفل و زیره
طرز تهیه:
کره و پیاز را در یک تابه می ریزیم تفت داده و گوشت چرخ کرده را می ریزیم تفت داده تا گوشت آب بیاندازد و آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و کنار می گذاریم. حالا در یک ظرف تخم مرغ ها را هم میزنیم. در یک کاسه بلغور پخته ولرم شده مخلوط گوشت و پیاز و تخممرغ زده شده , آرد سوخاری, آرد گردوی خرد شده , بکینگ پودر و نمک و فلفل . زیره را می ریزیم و در آخر پنیر پیتزا را می افزاییم چند قاشق از پنیر پیتزا را نگه داشته تا رویش هم بریزیم همه مواد را خوب هم زده تا یکدست شود در قالب چرب شده ریخته و با دست رویش را صاف میکنیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40 دقیقه قرار میدهیک حالا در آخر پنیر پیتزای کنار گذاشته شده را می ریزیم تا ذوب و طلایی شود وقتی ولرم شد از قالب خارج میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد