در زمانی که کودک بودیم حلوا خیلی زیاد دوست داشتیم بخصوص حلواهای مادربزرگ ها بو و عطر خیلی خوبی داشت که در مدلهای خودشان درست می کردند هنوز هم حلواهای سنتی طرفداران زیادی دارند قبلا حلواهای زیادی برایتان آموزش داده ایم ولی امروز شما رابا یک حلوای دیگر آشنا میکنیم که اسمش حلوای آرد سمولینا و زردچوبه است که به شکل مرحله به مرحله برایتان آموزش میدهیم
مواد لازم:
آرد سمولینا 1 لیوان معادل 200 میلی لیتر
شیر 1 لیوان
آب نصف لیوان
کره 50 گرم
شکر 1 لیوان
بادام زمینی مقدار کم
زردچوبه 1.5 قاشق چای
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک آب, شیر و شکر می ریزیم و مخلوط میکنیم در حرارت کم میگذاریم بجوشد حالا در یک قابلمه کوچک کره ریخته و میگذاریم ذوب شود و داخلش بادام زمینی را می ریزیم و یک دقیقه تفت میدهیم سپس آرد سمولینا را می ریزیم در حرارت متوسط تند تند هم میزنیم وقتی به رنگ قهوه در آمد کافیست در آخر زردچوبه را ریخته و بمدت 1-2 دقیقه هم میزنیم. حالا مخلوط شیر را گرم به حلوا اضافه میکنیم در این جا باید خیلی دقت کنید که حلوا صاف و یکدست باشد و تند تند هم میزنیم تا آبش را بکشد رویش حوله کاغذی گذاشته 15-20 دقیقه دم میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد