این خوراک دارای اسفناج و قارچ است که هم خاصیتش زیاد است و هم غذای مغذی است بخصوص اگر بادام زمینی را به آن اضافه کنید خوشمزه تر می شود
اسفناج 500 گرم
قارچ 300 گرم
روغن زیتون 2 قاشق
آبلیموی تازه یک و نیم عدد
بادام زمینی 1 فنجان
طرز تهیه :
بادام زمینی را بدون روغن تفت داده و میگذاریم سرد شود سپس در قابلمه روغن و قارج ها رار یخته و یکی دو قطره آبلیمو می ریزیم وو قارچهار ا تفت میدهیک اسفناج هار ا خرد کرده و با آب فراوان بشوئید و خوب خشک میکنیم حالا دی رک ظرف سالاد اسفناجها را ریخته رویش قارچها و آبلیمو ریخته در آخر بادام زمینی تفت داده شده می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد