food

این خوراک دارای اسفناج و قارچ است که هم خاصیتش زیاد است و هم  غذای مغذی است بخصوص اگر بادام زمینی را به آن اضافه کنید خوشمزه تر می شود

اسفناج 500 گرم

قارچ 300 گرم

روغن زیتون 2 قاشق

آبلیموی تازه یک و نیم عدد

بادام زمینی 1 فنجان

طرز تهیه :

بادام زمینی را بدون روغن تفت داده  و میگذاریم سرد شود سپس در قابلمه روغن و قارج ها رار یخته و یکی دو قطره آبلیمو می ریزیم وو قارچهار ا تفت میدهیک اسفناج هار ا خرد کرده و با آب فراوان بشوئید و خوب خشک میکنیم حالا دی رک ظرف سالاد اسفناجها را ریخته رویش  قارچها و آبلیمو ریخته  در آخر بادام زمینی تفت داده شده می ریزیم  و خوب مخلوط میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد