همانطوریکه می دانید ترکیه های ها در درست کردن پیده ماهر هستند و بطور خلاصه باید بگوئم که پیده مخصوص این کشور است اگر این غذا را یکبار درست کنید در لیست غذاییتان خواهید گنجاند مقدار این پیده برای 2-4 نفر و آماده سازی آن یک ساعت و زمان پخت آن 45 دقیقه است
مواد لازم:
آرد 5 لیوان
آب ولرم 2 لیوان
خمیر مایه 2 قاشق
نمک نصف قاشق
شکر نصف قاشق
روغن مایع 3 قاشق
مواد داخلی:
مرغ نیم کیلو
فلفل قرمز 2 عدد
پیاز 2عدد
سیر 4 حبه
روغن مایع 2 قاشق
گوجه فرنگی 1 عدد
رب نصف قاشق
پنیر پیتزا 300 گرم
رویه:
کره 1 قاشق
طرز تهیه :
ابتدا خمیر را آماده میکنیم به این طریق که در یک کاسه آب ولرم می ریزیم سپس خمیر مایه را ریخه و 5 دقیقه بماند سپس شکر, نمک, روغن مایع را می ریزیم و در آخر آرد را می ریزیم و 1 لیوان آخر از آرد را کم کم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم سپس رویش را پوشش داده نیم ساعت استراحت می دهیم
اکنون در روغن مایع پیاز و سیر ر ا تفت میدهیم سپس رب می ریزیم و در آخر فلفل قرمز و مرغ را می ریزیم (مرغ تا جایی که امکان دارد باید ریز خرد شود )تا وقتی مرغ آبش را بکشد در حرارت بماند تا بپزد
خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و چونه گیری میکنیم اکنون با دست آن را به اندازه پیده در آورده با کمک آرد این کار ر ا انجام میدهیم تا راحت باز شود سپس با وردنه آن را نازک میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته باید به اندازه سینی خمیر را باز کنید دقت کنید که زیاد دراز نباشد حالا مواد مرغ را به 4 قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را به این خمیر بریزید در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم وقتی کناره های آن طلایی شد از فر در می آوریم سپس پنیر پیتزا می ریزیم و به کناره های آن کره ذوب شده می مالیم ( اگر مقداری کره به داخلش هم بزنیم خوشمزه تر می شود) 10 دقیقه دیگر در داخل فر قرار میدهیم تا رویش طلایی و پنیر ذوب شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد