126

هر چه این بیماری روانی زودتر تشخیص داده شود درمان آن ساده تر خواهد بود همچنین از بروز خودکشی در افراد مبتلا به آن می توان پیشگیری کرد تشخیص زودهنگام کمک شایانی به این بیماران خواهد کرد

 اختلال دوقطبی یکی از اختلال‌های روان‌شناختی شدید است که معمولاً از دوران نوجوانی آغاز می‌شود و در صورتی که به موقع تشخیص داده نشود می‌تواند زمینه را برای خودکشی فرد فراهم کند.

به نقل از مجله فرانسوی زبان TOP SANTE، متخصصان می‌گویند علائم ابتلا به اختلال دوقطبی معمولاً بین 15 تا 19 سالگی آغاز می‌شود و در اوایل غیر طبیعی به نظر نمی‌رسد اما به مرور و در صورتی که والدین توجهی به تغییرهای رفتاری فرد نداشته باشند، می‌تواند خطرناک باشد. تشخیص اختلال دوقطبی بسیار سخت است و گاه با افسردگی اشتباه گرفته می‌شود. فرد مبتلا به اختلال دوقطبی معمولاً قبل از 25 سالگی دچار افسردگی می‌شود و زمینه خانوادگی ابتلا به اختلال دوقطبی را دارد. عکس‌العمل‌های غیرمعمول به درمان‌های ضدافسردگی و اقدام به خودکشی می‌تواند از دیگر علائم ابتلا باشد.

برای تشخیص قطعی نیاز به جلسه گفت‌وگو با فرد مبتلا و آزمایش‌های کلینیکی است. آمار نشان می‌دهد از هر 2 نفر مبتلا به این اختلال یک نفر حداقل یک مرتبه در زندگی خود خودکشی کرده است و 15 درصد برای خودکشی تلاش کرده‌اند.