این خوراک جزو وعده های غذایی است که سنتی دیرینه دارد که با سلیقه های متفاوتی پخته می شود این هم نوع جدیدی از این خوراک است که برایتان آماده کرده ایم این مقدار برای 4 نفر کافیست
مواد لازم:
گوشت خرد شده 250 گرم
گل کلم متوسط نصف عدد
سیب زمینی متوسط 1عدد
هویج بزرگ 1 عدد
فلفل سبز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پوره گوجه فرنگی نصف لیوان
پیاز کوچک 1 عدد
نمک و فلفل و زیره
رویه:
پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه :
گوشت خرد شده را در قابلمه می پزیم. در یک قابلمه متوسط دیگر سیب زمینی و هویج را در اندازه متوسط خرد کرده می ریزیم تا بپزد بقدری که له نشود سپس گل کلم را هم در یک قابلمه دیگر میپزیم سپس آب سبزیجات را دور ریخته و میگذاریم ولرم شوند. گوجه فرنگی را پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم و فلفل سبز را هم تخم هایش را در آورده خرد میکنیم در یک تابه پیاز خرد شده و 2-3 قاشق روغن زیتون می ریزیم 1 دقیقه تفت می دهیم سپس فلفل سبز خرد شده و گوجه فرنگی ها را ریخته3 دقیقه دیگر تفت میدهیم سپس پوره گوجه فرنگی و گوشت پخته را میریزیم نمک و ادویه جات را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر میپزیم در یک ظرف پیرکس چرب شده گل کلم ها راریخته رویش سیب زمینی و هویج پخته شده را می ریزیم رویش مخلوط گوشت را می ریزیم و خوب صاف میکنیم در اخر پنیر پیتزای فراوان می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 10-15 دقیقه تا رویش طلایی شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد