این رسپی نان را از دستور نان آشپز معروف ترکیه درست کردم، البته 90 % دستورات آشپزی ما از دستور این آشپز معروف است که رسپی های بسیار متفاوت و عالی دارد مطمنا تا به امروز رسپی هایی که از دستورات او درست کردم بی نظیر بوده است باور نمی کنید شما هم امتحان کنید
مواد لازم:
آرد 3 لیوان
خمیر مایه نصف پاکت
روغن مایع نصف استکان
تخم مرغ 1 عدد
نمک و آب
برای آغشته کردن:
دوشاب 2 قاشق
آب
کنجد
طرز تهیه :
در کاسه آرد را می ریزیم وسطش را گودال کرده و خمیر مایه را می ریزیم روی آرد نمک می پاشیم روی خمیر مایه روغن مایع , تخم مرغ, کمی آب ولرم می ریزیم و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم تا به کناره ها برسید خوب ورز میدهیم تا خمیر نرمی بدست آید خمیر را سه قسمت می کنیم و هر سه خمیر را به هم می بافیم و به هم می چسبانیم سپس رویش را اول در مخلوط آب و دوشاب سپس در کنجد می غلطانیم در یک قالب کیک گرد وسط سوراخ چرب شده قرار می دهیم و میگذاریم استراحت کند سپس در فر 180درجه از قبل گرم شده میپزیم با پنیر, گوجه فرنگی و زیتون سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد