kofte10

رسپی های این سایت بخصوص در زمینه پیراشکی بسیار متفاوت تر از سایتهای دیگر است آموزش پیراشکی امروز ما از خمیر نیست بلکه از گوشت درست شده است

گوشت چرخ کرده 300 گرم

فلفل سیاه 1 قاشق چای

داخل نان باگت نصف استکان

پیاز متوسط 1 عدد

رب نصف قاشق

زیره 1 قاشق چای

نمک

آرد سوخاری نصف استکان

روغن مایع 2-3 قاشق

آب 1 لیوان

رب 1 قاشق مربا کمی آب می ریزیم و برای روی کوفته استفاده میکنیم

مواد داخلی:

نخود فرنگی و هویج

پنیر پیتزا 2 ورق

سس:

گوجه فرنگی و سیر

آویشن

روغن 3 قاشق

پوره سیب زمینی:

سیب زمینی 3 عدد

شیر 1 لیوان

کره 1 قاشق

فلفل سیاه 1 قاشق چای

جوز هندی مقدار کم

kofte

 

kofte1

kofte2

kofte3

kofte4

kofte5

kofte6

 

 

kofte7

 

 

طرز تهیه :

 

مواد کوفته را با هم مخلوط میکنیم  و خوب ورز میدهیم  تکه هایی به اندازه یک تخم مرغ برمیداریم و مثل شکل  باز کرده مواد د اخلی را داخلش قرار داده و به شکل هلال ماه( پیراشکی) می بندیم و در فر بمدت 15 دقیقه می پزیم سپس از فر در آورده  و مخلوط رب و آب را می ریزیم و 15 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم  سپس پوره سیب زمینی و در صورت تمایل  با سس گوجه فرنگی سرو میکنیم  با برنج هم میتوانیم سرو کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد