در پست های قبلی برایتان طریقه برشته کردن نان را آموزش دادیم واکنون می خواهیم در این غذا از آن استفاده کنیم این نان را ادویه دار هم میتوانیم درست کنیم اگر ساده باشد باید به غذا نمک هم اضافه کنید ولی اگر ادویه دار است نیازی به نمک نیست
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
نان تست برشته 2 استکان
کره 2 قاشق چای
طرز تهیه :
نان تست برشته را آماده کنیم در یک ظرفی که بتوان آن را در فر گذاشت نانها را ریخته و کره می ریزیم در آخر تخم مرغ ها را می ریزیم و دقت می کنیم که به زرده های آن آسیب نرسد در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم سپس رویش پاپریکا می ریزیم و گرم سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد