اگر عارضه کبد چرب به موقع درمان نشود و در صورت تشدیدو رسیدن آن به درجه های دو یا سه ،ممکن است عارضه غیبروز کبدی رخ دهد که بسیار خطرساز و مشکل ساز است و می تواند به دیگر قسمتهای بدن افراد آسیب وارد کند در ادامه مطلب با ما همراه باشید
دشتی جراح کبد بیان کرد: یک درصد از بیماران کبد چرب ممکن است به بیماری غیرقابل برگشت فیبروز کبدی مبتلا شوند.
وی ادامه داد: این یک درصد شاید در ظاهر کوچک به نظر بیاید، اما باید بدانیم که بیماریهای کبدی خبر نمیکند، اما بسیار جدی است.
دشتی در خصوص آمار مبتلایان به کبد چرب عنوان کرد: آمارهای دقیق نیازمند تحقیقات کشوری است، اما در محیطهای کوچک حدود 10 الی 30 درصد از افراد به این معضل دچار هستند، همچنین از میان افرادی که کبد خود را اهدا کرده بودند حدود 10 الی 15 درصد کبد چرب داشتند.
وی افزود: رژیم غذایی موجود، اصلیترین عامل این بیماری است. علاوه بر این زندگی بدون تحرک و مواردی که باعث افزایش قند خون، وزن، چربی و… میشوند، میتوانند سبب بروز کبد چرب نیز شوند.
این جراح کبد با اشاره به این روند شیوع کبد چرب در حال افزایش است، اذعان کرد: بیماریهای ویروسی و متابولیکی به ترتیب گریبان کشورهای جهان سوم و جهان اول را گرفتهاند. ما نیز در منطقهای هستیم که بیماریهای کبدی در آن رو به کاهش و بیماریهای متابولیکی رو به افزایش است.بدین ترتیب این بیماری معضلی برای حال و آینده مردم کشو به حساب میآید.