در مورد تب روانی چه می دانید آیا این عارضه به مشکلات روحی و روانی بستگی دارد؟به چه دلیل به این نوع تب ،تب روانی می گویند چگونه می توان با ان مقابله کرد و راهای پیشگیری از این حالت کدامند؟روانشناسان در این مورد چه می گویند
تب روانی (Psychogenic fever) حالتی است که به دنبال استرس و تنش روحی، دمای بخش مرکزی بدن بالا می رود و گاهی تا 41 درجه سانتی گراد نیز می رسد. این حالت معمولا پس از یک شوک عاطفی عمیق یا تنش روحی رخ می دهد و در زنان جوان شایع تر است. تب روانی که بدون هیچ عفونتی رخ می دهد، یک بیماری مرتبط با استرس تشخیص داده نمی شود؛ بنابراین بدون درمان باقی می ماند.
مدیر این تحقیقات معتقد است که باید تاثیر بیماری های روانی بر بدن بیشتر مورد توجه قرار گیرد و تمام پزشکان از این علایم اگاه باشند.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه کیوشو در ژاپن انجام شده، نشان می دهد تب روانی در دانش آموزان نیز برای دستیابی نمره بالا دیده می شود.
محققان به پزشکان توصیه می کنند که تمام علایم تب روانی را بشناسند و آن را با بیماری های فیزیکی اشتباه نگیرند. تب روانی با داروهای متداول تب عفونی درمان نمی شود و باید به صورت روانی درمان شود.
نتایج این تحقیقات در نشریه Temperature منتشر شده است.