sandvich

زمانی که در جستجوی یک ساندویج بودم که نانش خانگی باشد این ساندویج را پیدا کردم که نانش را هم خودش درست کرده این دستور را در یکی از سایتهای بسیار معروف ترکیه یافتم که خودش آشپز معروفیست زمانی که برای اولین دفعه آن را درست کردم زود تمام شد و فردای همان روز دوباره این ساندویج را درست کردم این دفعه از دفعه پیش هم بهتر شده بود و خواستم به شما هم آموزش دهم

مواد لازم:

آرد 5 لیوان

خمیر مایه 1 پاکت

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 استکان

روغن زیتون نصف استکان

کره 2 قاشق

نمک و آب

رویه:

زرده تخم مرغ و کنجد

مواد داخلی:

مرغ پخته شده 500 گرم

خیارشور یک کاسه

جعفری مقداری

فلفل قرمز 1 عدد

سس:

کچاب- مایونز- خردل

sandvich1

sandvich2

طرز تهیه :

در کاسه آرد ریخته وسطش را مثل حوض باز میکنیم  و در قسمت حوض خمیر مایه ریخته  روی خمیر مایه شیر و روغن زیتون ریخته  و سفیده تخم مرغ را می ریزیم و زرده را برای رویش نگه می داریم سپس کره نرم شده , آب ولرم می ریزیم و روی آرد کمی نمک می پاشیم از قسمت وسط با دست هم میزنیم تا خمیر مایه به خوبی حل شود تا بتدریج به کناره ها برسیم خوب ورز میدهیم  تا بدست نچسبد 12- 13 قسمت کرده و چونه گیری میکنیم و شکل بیضی می دهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و کنجد می پاشیم و میگذاریم استراحت کند در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم حالا برای درست کردن مواد داخلی مرغ را ریش ریش میکنیم سپس جعفری, خیارشور و فلفل قرمز را ریز خرد کرده و در یک کاسه سس مایونز و کچاب و خردل را باهم مخلوط میکنیم وقتی نانها پخت آن را بریده و لایش اول سس سپس مرغ قرار میدهیم و مواد خرد شده دیگر را هم قرار داده و سرو میکنیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد