tart15

می توانید خمیر تارت را 1-2 روز قبل آماده کنید  و بپزید و در ظرف دربسته نگهداری میکنیم  و یا میتوانید این خمیر تارت ورز داده شده را در کاغذ محافظ گذاشته  و در فریزر بمدت 2 ماه نگهداری کنید

مواد لازم:

 

کره 125 گرم ( سرد باشد)

زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر 2 قاشق

آب سرد 3 قاشق

وانیل 1 پاکت

آرد 1.5-2 لیوان

tart

tart1

tart2

tart3

tart4

tart5

tart6

tart7

tart8

tart9

tart10

tart11

tart12

tart13

tart14

 

طرز تهیه :

در یک کاسه کره سرد رنده شده رویش زرده تخم مرغ , شکر, آب سرد,وانیل, آرد 1 لیوان می ریزیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم بقیه آرد را  کم کم میریزیم  تا زمانی که خمیر بدست نچسبد این خمیر مقداری سفت است نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم  حالا زیرش کاغذ محافظ انداخته و به قطر نیم سانت باز میکنیم و با قالب شیرینی به شکل گرد با وردنه باز میکنیم  و در قالب  های کوچک  تارت قرار میدهیم و با دست خوب  صاف میکنیم  وبا چنگال سوراخ میکنیم  دوباره به مدت 15-20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 25 دقیقه تا رویش طلایی شود ما این خمیر را در قالبی های کوچک تارت درست کردیم شما می توانید در قالب تارت بزرگ درست کنید

سپس از فر در آورده می گذاریم سرد شود سپس به آرامی از قالب جدا میکنیم  با کرم دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم

نکات مهم درباره خمیر تارت:

مواد کره, زرده تخم مرغ و آب باید کاملا سرد باشند و این خمیر تارت را باید سریع  هم بزنید و در ظرف دربسته در یخچال قرار میدهیم  توجه کنید که این خمیر چربی است استراحت های این خمیر بسیار مهم است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد