desser14

بورک یا همان پیراشکی اصالتش مال کشور ترکیه است و لی در کشورهای دیگر هم طرفدار دارد جزو غذاهای خشو طعم و راحتی است بخصوص اگر عوض خمیر درست کردن از یوفکا استفاده کنیم چه شیرینی باشد چه غذا. کدو حلوایی مغذی و سالم است و اگر آن را داخل یوفکا قرار دهیم طعم خوبی میدهد

 

موادلازم:

یوفکا 2 عدد

کدو حلوایی دو برش

روغن زیتون 1/4 استکان

شکر 1 لیوان

رویه:

روغن زیتون- تخم مرغ

desser

desser1

desser2

 

desser3

desser4

desser5

desser6

desser7

desser8

desser9

desser10

desser11

desser12

desser13

طرز تهیه :

کدو حلوایی ها را با رنده ریز رنده میکنیم در یک تابه بزرگ می ریزیم رویش روغن زیتون و شکر می ریزیم  و در حرارات متوسط قرار داده  تا زمانی که آبش را بکشد و می گذاریم سرد شود سپس یوفکا  را به شکل مثلت 4 قسمت برش داده جمعا 8 تکه می شود در هر یوفکا از مواد کدو حلوایی می گذاریم  ورول میکنیم  سپس شکل گل میدهیم نوک آن را در زیر قرار میدهیم تا در موقع پختن باز نشود در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و می چینیم رویش مخلوط تخم مرغ و روزغن زیتون  می مالیم  در فر ÷80 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد