با برخی روش های جانبی نیز می توانید بر ویروس آنفلوآنزا غلبه کنید و مانع تاثیر آن روی بدنتان شوید معمولا برای رفع این عفونت های ویروسی از آنتی بیوتیک استفاده می کنند
دکتر سید مهدی سجادی، دبیر انجمن داروسازان ایران با اشاره به اینکه آنتی بیوتیک ها دسته ای از داروها هستند که معمولا از میکرو ارگانیسم های زنده به دست می آیند تا ما را از گزند عوامل بیماری زای عفونی محفوظ نگه دارند. اظهار داشت : مصرف نابجای این داروها هم مثل سایر داروها، عواقبی را برای مصرف کنندگان به بار می آورد که البته این مشکلات در مورد آنتی بیوتیک ها از جهاتی با اهمیت است.
وی با بیان اینکه برخلاف سایر داروها، میکروب ها با تغییراتی خودشان را در مقابل آنتی بیوتیک ها مقاوم می کنند،افزود : این مقاومت نسل به نسل به میکروب های بعدی منتقل می شود و تدریجا با میکروب هایی مواجه می شویم که هیچ دارویی روی آنها موثر نیست ؛ در نتیجه آنتی بیوتیک هایی که سال ها برای درمان یک نوع عفونت خاص مورد استفاده قرار می گرفتند، کارایی خودشان را از دست می دهند.
وی ادامه داد : در این صورت سال ها زمان نیاز است تا دانشمندان داروسازی یک آنتی بیوتیک جدید را کشف و به بازار ارائه کنند و در این مدت بیماران زیادی جان خود را از دست خواهند داد.
وی با اشاره به عدم کارایی آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت های ویروسی نظیر سرماخوردگی و آنفولانزا تصریح کرد :هر چند که در شرایط خاص، برای بیمارانی که دفاع طبیعی بدن آنها پائین است، ممکن است از آنتی بیوتیک ها برای پیشگیری از عفونت های ثانویه ناشی از باکتری ها (متعاقب سرماخوردگی) هم استفاده شود، اما در افراد طبیعی نیازی به تجویز و مصرف آنتی بیوتیک برای درمان عفونت های ویروسی نظیر سرماخوردگی و آنفولانزا نیست.
وی اضافه کرد : معمولا این بیماران بعد از یک تا دوهفته استراحت و تقویت سیستم ایمنی بدن، بدون نیاز به دارو بهبودی می یابند و تنها داروهای مسکن، ضد التهاب و تب بر برای آنها کافی است.
باشگاه خبرنگاران جوان