اگر مشکل در خوابتان دارید بهتر است به درمان آن بپردازید و سعی کنید پریشانی در خوابتان را رفع کنید چون چاقی و افزایش وزن یکی مهمترین و پرخطرترین پیامدهای کم خوابی و اختلالات خواب است!
محققان میگویند عوارض ناشی از یک شب خواب پریشان یا بیخوابی با ۶ ماه رژیم غذایی پرچرب داشتن برابر است.
طبق بررسیهای پژوهشگران مرکز Cedars-donai در لسآنجلس، نهتنها داشتن رژیم نامناسب غذایی بلکه خواب پریشان هم میتواند بر حساسیت بدن به انسولین اثر منفی بگذارد و باعث بروز چاقی و به دنبال آن دیابت نوع ۲ شود. دیابت خود یک سری مشکلات را به دنبال خواهد داشت که شایعترین آن ناراحتیهای قلبی و عروقی است. محققان تاکید دارند در کنار رعایت تمام مسائل تغذیهای سعی کنید خواب به اندازه و راحتی داشته باشید زیرا بیخوابی خود عامل افزایش قندخون و بیماریهای متابولیکی از جمله چاقی و دیابت است.
یک نوزاد زیر ۳ ماه به ۱۴ تا ۱۷ ساعت، شیرخواران ۴ تا ۱۱ ماهه به ۱۲ تا ۱۵ ساعت خواب، کودکان یک تا ۲ سال به ۱۱ تا ۱۳ ساعت، کودکان ۳ تا ۵ سال به ۱۰ تا ۱۳ ساعت، کودکان ۶۵ تا ۱۳ سال به ۹ تا ۱۱ ساعت، نوجوانان ۱۶ تا ۱۷ سال به ۸ تا ۱۰ ساعت، جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال به ۷ تا ۹ ساعت، افراد بالغ ۲۶ تا ۶۳ سال به ۷ تا ۹ ساعت و سالمندان بالای ۶۵ سال به ۷ تا ۸ ساعت خواب در شب نیازمند هستند.