اک مک جزء نانهای اصیل کشور ترکیه است که این روزها در ایران هم این نان را بفروش می رسانند ما این نان را در خانه برایتان آموزش میدهیم البته اک مک های زیادی آموزش دادیم که این به شکل خرس است که بیشتر مورد پسند کودکان است
مواد لازم:
آرد 5 لیوان
آب ولرم 300 گرم
شیر ولرم 100 گرم
روغن زیتون 3 قاشق
شکر 1 قاشق
نمک 1 قاشق مربا
خمیر مایه 1 پاکت
طرز تهیه :
اول آرد را می ریزیم و خمیر مایه را می ریزیم سپس آب, شیر, کره, روغن زیتون, شکر و نمک را می ریزیم با درست 10 دقیقه ورز میدهیم روی میز کار آرد ریخته و خمیر را در آن بمدت 5دقیقه ورز میدهیم رویش دستمال مرطوب کشیده و 2 ساعت استراحت می دهیم حالا خمیر را شکل داده و در سینی فر چرب شده می چینیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود رویش را با زیتون تزیین میکنیم