پیده جزو غذاهای ترکیه است امکان ندارد کسی به ترکیه برود و پیده نخورد این روزها در ایران هم بیشتر رستورانها از این غذا درست میکنند ما هم میخواهیم نوعی از آن را برایتان آموزش دهیم همانطوری که می دانیم روی پیده باید باز باشد ولی ما دراینجا مدل بسته آن را آموزش میدهیم
مواد لازم:
آرد 4 لیوان
خمیر مایه نصف پاکت
نمک و آب
موادداخلی:
مرغ کامل 1 عدد
پیاز 2 عدد
فلفل قرمز 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
رب 1 قاشق
جعفری مقداری
روغن زیتون-نمک و فلفل سیاه- پنیر پیتزا
رویه:
کره
طرز تهیه :
برای درست کردن موادداخلی مرغ را مکعبی خرد کرده پیاز و فلفل قرمز را مکعبی خرد میکنیم پوست گوجه فرنگی را می گیریم و به همان شکل خرد میکنیم در تابه روغن زیتون می ریزیم پیاز را ریخته و تفت می دهیم فلفل قرمز را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم مرغ را ریخته گوجه فرنگی و رب را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم نمک و فلفل می ریزیم وقتی پخت از حرارت برمیداریم و جعفری ریز خرد شده می ریزیم برای درست کردن خمیر در کاسه آرد می ریزیم وسطش را گود کرده و داخل آن خمیر مایه ریخته روی آرد مقداری نمک می ریزیم روی خمیر مایه آب ولرم ریخته تا خمیر مایه خوب له شود و از قسمت وسط ورز داده تا به کناره ها برسیم خمیری بدست می آید که بدست نمی چسبد از خمیر به اندازه پرتقال برداشته وگرد میکنیم روی میز کار آرد پاشیده و به اندازه ظرف باز میکنیم و از مواد داخلی قرار میدهیم رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم به یک طرف خمیر آب زده و به شکل هلال ماه می بندیم در سنی فر کاغذ روغنی انداحته و پیده ها را در آن قرار داده تا استراحت کتد در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم وقتی پخته شد رویش کره می دهیم و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد