1کیک اسفناجاگر دوست دارید کیکتان رنگ سبز داشته باشد پیشنهاد من به شما کیک اسفناج است این کیک اصلا طعم  اسفناج نمی دهد بلکه  کیک را خوشرنگ میکند  و ترکیب فوق العاده مقوی دارد بچه هایی که اسفناج دوست ندارند می توانید این کیک را درست کنید  برای دو نفر این مقدار مواد کافیست

مواد لازم:

خمیر:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1 استکان

اسفناح نصف دسته پخته و در بلندر پوره میکنیم

آرد 1 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق مربا

وانیل 1 پاکت

کرم:

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

نشاسته 1 قاشق

آرد 2 قاشق سرپر

شکر 3 قاشق

کره 1 قاشق

وانیل 1پاکت

موز 2عدد

گردو و کرم شانتی برای تزیین

کیک اسفناج

طرز تهیه :

ابتدا کرم را آماده میکنیم بری این کار در قابلمه آرد, نشاسته, شکر می ریزیم و مخلوط میکنیم رویش مخلوط تخم مرغ و شیر را می ریزیم و در حرارت هم میزنیم تا به قوام بیاید و بپزد وقتی از حرارت برداشتیم کره  و وانیل می ریزیم و هم میزنیم تا سرد شود

برای درست کردن کیک:

تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده سپس اسفناج پوره شده را اضافه میکنیم سپس آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته  و می ریزیم در 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 10 دقیقه تا بپزد وقتی پخت از فر در آورده سپس با همان کاغذ رول میکنیم  سپس کاغذ را در اورده و رول را باز میکنیم داخلش کرم می مالیم روی کرم موزهای خرد شده می گذاریم و رول میکنیم  و برش میزنیم  رویش را به دلخواه تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد