اگر دوست دارید کیکتان رنگ سبز داشته باشد پیشنهاد من به شما کیک اسفناج است این کیک اصلا طعم اسفناج نمی دهد بلکه کیک را خوشرنگ میکند و ترکیب فوق العاده مقوی دارد بچه هایی که اسفناج دوست ندارند می توانید این کیک را درست کنید برای دو نفر این مقدار مواد کافیست
مواد لازم:
خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 استکان
اسفناح نصف دسته پخته و در بلندر پوره میکنیم
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مربا
وانیل 1 پاکت
کرم:
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نشاسته 1 قاشق
آرد 2 قاشق سرپر
شکر 3 قاشق
کره 1 قاشق
وانیل 1پاکت
موز 2عدد
گردو و کرم شانتی برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا کرم را آماده میکنیم بری این کار در قابلمه آرد, نشاسته, شکر می ریزیم و مخلوط میکنیم رویش مخلوط تخم مرغ و شیر را می ریزیم و در حرارت هم میزنیم تا به قوام بیاید و بپزد وقتی از حرارت برداشتیم کره و وانیل می ریزیم و هم میزنیم تا سرد شود
برای درست کردن کیک:
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده سپس اسفناج پوره شده را اضافه میکنیم سپس آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و می ریزیم در 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 10 دقیقه تا بپزد وقتی پخت از فر در آورده سپس با همان کاغذ رول میکنیم سپس کاغذ را در اورده و رول را باز میکنیم داخلش کرم می مالیم روی کرم موزهای خرد شده می گذاریم و رول میکنیم و برش میزنیم رویش را به دلخواه تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد